Løb for begyndere

Er du ude af form, har løbet for mange år siden eller slet ikke har løbet før, så har du nu chanchen for at ændre det faktum. Vi gennemfører i tilknytning til Skrave Fodbevægelse et begynderLØBEprogram.

Programmet strækker sig over 12 uger, og vil sætte dig i stand til at løbe ca. 5 km sammenhængende. Programmet bygger på de principper og erfaringer, der er høstet ved mange af de store løbeprojekter i de store byer, Start to run, Løb med DGI etc.

Begynderløbeholdet er med instruktion og vejledning, og derfor skal du betale et mindre kontingent på 125 kr. for at deltage på holdet. Kontingentbeløbet går til Skrave UIF. Kontingentet forpligter dig også lidt mere til at komme, og dermed hjælper det dig med at fastholde din beslutning om at komme i gang med at dyrke motion.

For at følge programmet skal du helst løbe 3 gange om ugen:

  • Den ene gang er om torsdagen
  • anden gang er lørdag kl. 9.00
  • tredie gang skal du selv løbe.

Inden du kommer til løbetræningen skal du investere i et par løbesko. Resten af påklædningen skal være tøj du kan røre dig i (og svede i). Er du svært overvægtig eller har kroniske sygdomme, så skal du konsultere din læge inden du går igang.

Begynderløbeprogrammet er særligt tilrettelagt for helt uøvede. Kunsten er at starte så langsomt op, at kroppen når at følge med. Derfor bliver de første mange gange løb en blanding af løb og gang. Vi starter så stille op, at alle kan følge med. Vi løber de første mange gange på anden rute end fodbevægelsens.